Ezah's FotoPage

By: Ezah Azzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jun-2006 02:04 Email | Share | | Bookmark
FaMilLy DaY 2006!!

daLam bas
semangat tgh berkobar-kobar...
aku,dia & anak Gorilla.
View all 6 photos...
Dah lama xedit pic dalam pages ni..bz skit coz bru transfr jb..actually ni semua pic family day kitaorg kt besut,tganu...enjoy gak....


Monday, 25-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aku,Dia & lipis....

Tapak projek...hehehe...
Ader yg dah jatuh ni...
nak kena panjat ke ni?
View all 8 photos...
Pic ni kitaorg ambil masa pegi site kat kuala lipis bln 12 thn lepas.ntah mcmna ntah aku tgh boring2 terbuka plak gmbar ni...tu yg edit utk korang kongsi dgn aku tu...


Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Azah,Azie,Zura,Langkawi & ......hehehehe....

Smile...
Me & her
Pose cun dari kitaorg..
View all 19 photos...
ni pic masa kitaorg bercuti2 malaysia kat langkawi..trip yg seronok tahap maharaja dewa dlm life ni.akan datang tak tau la...kitaorg sekejap je kat sana..xpelah yg penting happy..tapi ader masalah teknikal skit pic2 ni pecah..sorilah ye...


Wednesday, 22-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Urusetia..hehehe..

Azah & Hafiz Hashim
azah,roslin,hafiz n jue
Bodyguard...
View all 5 photos...
koleksi boyfiend2 yg berjaya azah kumpulkan masa jadi urusetia badminton pahang open hari tu....hehehe..


Tuesday, 21-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Me,Myself & My Great Friends

Cute..
Macho..
Comel..
View all 16 photos...
ni kwn2 yg azah n jue jumpa masa badminton pahang open jugak..seronok geng dgn diaorg ni..nak pecah perut kitaorg gelak..hope kita akan jumpa lagi..friendship forever


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net